🔥Velkommen til 24Riders.com🔥

Vi er super glade for endelig at kunne præsentere jer for vores splinternye hjemmeside. Det er med stor glæde, at vi nu kan løfte sløret for den nye webshop, nye forretningsinitiativer, nye leverandører samt genåbningen af vores fysiske mobile butik, placeret på adressen Industrivej 2, 8620 Kjellerup. Fra den 13. maj vil vores mobile butik igen åbne op for faste åbningstider, og vi glæder os SÅ meget til at tage imod jer igen.
Vi hos 24Riders bestür af flere aktive konkurrenceryttere, som rider pü forskellige niveauer. Hos 24Riders har vi plads til alle, og vi ved om nogen, hvor vigtigt det er, at udstyret er i orden. Rideudstyr behøver ikke altid at vÌre dyrt. Filosofien bag 24Riders.com er at skabe et rum for alle hesteglade mennesker, hvad enten du er konkurrencerytter eller hobby-/skovtursrytter mm., hvor alle kan vÌre med pü priserne. Vi ønsker at understøtte ridesporten som en vedvarende aktivitet, og derfor arbejder vi mülrettet pü at vÌre økonomisk tilgÌngelige for alle. Jo større vores kundekreds bliver, desto lettere bliver det for os at gøre dette muligt.
Et stort TAK skal lyde til alle vores fantastiske kunder og kollegaer, som har vÌret med fra starten og vÌret med til at gøre drømmen til virkelighed i løbet af de seneste par ür, om at skaffe billigere kvalitetsudstyr, hvor alle kan vÌre med. Uden jer havde det ikke vÌret muligt for 24Riders at vÌre der, hvor vi er i dag. Vi ser frem til et helt nyt kapitel, hvor der kun vil komme endnu flere og bedre muligheder for vores fantastiske kunder. Dette er kun begyndelsen. Et kÌmpe tak skal lyde til jer alle sammen!
XOXO