Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos 24Ride.com ApS:

 

Generelle oplysninger

24Ride.com ApS

Industrivej 2

8620 Kjellerup

CVR nr.: 40956670

Telefon: +45 28 91 83 92

Email: info@24riders.com

 

Priser og bestilling

Hos 24Ride.com ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Når du har lagt en bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse inden for 1 time, bedes du venligst kontakte os. 

Du vil modtage en ny mail, samme dag som din ordre bliver afsendt.
Når du handler med 24Ride.com ApS indgås aftaler på dansk. 

Ønsker du at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse, bedes du venligst efterspørge dette på mail: info@24riders.com

Betaling

24Ride.com ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Det angivne beløb eller mindre kan vi kun trække én gang. Vi kan dog til enhver tid nedskrive det betalte beløb - eksempelvis hvis et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Vi kan naturligvis ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Levering

Vi pakker og sender din ordre, som under normale omstændigheder vil blive leveret indenfor 1-2 hverdage.

Vi sender til hele Danmark. Gratis fragt ved køb over 499 DKK til dit nærmeste udleveringssted.

Fortrydelsesret og returnering 

Når du handler hos 24Riders, har du hele 30 dages fortrydelsesret, hvor du kan rette henvendelse til mail: info@24riders.com om at du ønsker at fortryde dit køb.

Du har herefter 14 dage til at sende varen(e) retur til os.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en weekend eller helligdag, forlænges fristen til den næstfølgende hverdag. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet på en anden måde end hvad der beskrevet ovenfor, betragter 24Riders den som værende brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som du kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug.

Vi refunderer købsprisen for varen/varerne modtaget fra dig. 

Det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i det tilfælde, hvor der er blevet valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder.

Vi refunderer beløbet til samme betalingsmiddel, som du benyttede i forbindelse med købet, medmindre andet er blevet aftalt.

24Riders tilbagebetaler købesummen til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at varen er i samme stand og mængde, som da den blev sendt. 

Returnèr venligst dit køb ved at genbruge samme emballage, som produktet ankom i, og husk at få en kvittering for afsendelse.

24Ride.com ApS

Industrivej 2

8620 Kjellerup

 

Reklamation

24Ride.com ApS kontrollerer alle varer inden afsendelse.

Når du handler hos os, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Vi forbeholder os dog retten til at afhjælpe en defekt/skade med en ubeskadiget vare i stedet for at tilbagebetale købsprisen. 

Skade på varen som følge af fx fejlhåndtering, misbrug eller anden skadevoldende adfærd fra kundens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til info@24riders.com i rimelig tid.

Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Bemærk venligst at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varen bedes du venligst sende til:

24Ride.com ApS

Industrivej 2

8620 Kjellerup

 

Ændringer eller annullering af din ordre

Når din ordre er blevet afgivet, så kan du ændre den ved at kontakte os på info@24riders.com. Vi kan hjælpe dig med at ændre din ordre, hvis ordren endnu ikke er blevet afsendt, før du kontaktede os. Hvis din ordre er afsendt, så har du stadig 14 dage til at annullere din ordre.

Vi forbeholder os retten til at annullere din ordre i en af følgende situationer, uden at være bundet til at skulle kompensere dig eller på anden vis dække udgifter: 

- Hvis en uforudset fejl sker, så som en betalingsfejl

- Hvis din betalingsinformation ikke kan verificeres eller hvis informationen ikke er korrekt,

- Hvis vi mistænker, at din ordre er blevet placeret i ond tro eller i relation til kriminelle aktiviteter    

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at løse ethvert problem, der måtte opstå og samtidig holde dig informeret gennem processen. Vi giver dig besked før vi annullerer din ordre.

Hvis din ordre annulleres, så vil vi tilbagebetale enhver betaling, du måtte have foretaget hos os uden at påføre dig ekstra omkostninger.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk