Persondatapolitik

Denne politik, der omhandler vores behandling af personoplysninger, herefter kaldet ”Persondatapolitik” beskriver, hvordan 24Riders.com indsamler og behandler oplysninger om dig.

Denne persondatapolitik gælder kun for privatkunder.

Denne persondatapolitik gælder for alle personoplysninger, du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores webshop 24Riders.com

24Riders.com er dataansvarlig for de personoplysninger, vi indsamler om dig. Al henvendelse til os skal ske igennem de kontaktoplysninger, som du finder nederst på siden.

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Vi indsamler personlige oplysninger om dig i form af dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse. Disse personlige oplysninger indsamler vi, når du afgiver en bestilling på vores webshop, deltager i vores konkurrencer og kommunikere med os via e-mail.
Vi registrerer dine personlige oplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. For at dette er muligt, videregives dine personlige oplysninger til vores samarbejdspartnere, der leverer ydelser på vegne af 24Riders.com, for at kunne udføre din bestilling.

Disse samarbejdspartnere kan være speditører i forbindelse med at få varen leveret, leverandører, identitetskontrol og informationer i forbindelse med betaling.

Når der indsamles personlige oplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om nøjagtigt, hvilke personlige oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Hvor lagres personlige oplysninger?
Dine personlige registrerede oplysninger lagres på vores sikre servere i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Hvordan håndtere vi dine personlige oplysninger?
Vi opbevarer ikke dine personlige oplysninger krypteret, og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Personoplysninger, som vi registrerer om dig igennem vores webshop, opbevares som udgangspunkt i 5 år, såfremt der ikke er aktivitet. Ved aktivitet menes, at der bliver foretaget et køb.

Alle fakturaer opbevares i 5 år fra udgangen af regnskabsåret i overensstemmelse med bogføringsloven. Efter 5 år anonymiseres alle fakturaer.

Alle købsoplysninger slettes automatisk efter 5 år.

Hvad bruger vi dine personlige oplysninger til?
Indsamlingen af personoplysninger, som tidligere nævnt er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden, og for at vi kan tilbyde dig relevante tilbud.

Personoplysningerne benytter vi ligeledes til at forbedre købsoplevelsen og hjemmesiden, til at optimere konvertering og til at foretage målrettet markedsføring.

Ydermere benytter vi personoplysningerne til at kunne levere købte produkter til dig, for at kunne opfylde vores reklamationsforpligtelser og for at kunne opfylde vores bogføringsmæssige forpligtelser.

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?
24Riders.com's direktion er ene ejere af dine personlige indsamlede oplysninger. Vi sikrer at dine personlige oplysninger ikke vil blive solgt, udvekslet eller videregivet til en anden virksomhed uden grund, uden du har afgivet din accept. Dette gælder udover når dine personlige oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre en forespørgsel, transaktion eller forsendelse af en ordre.

Webstatistik
Vi bruger en webstatistik på 24Riders.com, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere 24Riders.com

Dine rettigheder
Som registreret kunde hos 24Riders.com ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til 24Riders.com via e-mail post.24Ride@hotmail.com.

Samtykke
Ved brug af vores webshop giver du samtykke til vores fortrolighedspolitik.

Cookies

24Ride.com benytter sig på hjemmesiden af første- og tredjepartscookies til at forbedre brugeroplevelsen samt personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart, eksempelvis Google og Facebook, og cookies anvendes til anonym sporing på tværs af hjemmesider. Ved at bruge vores site godkender du brugen af cookies.